Sommarlåda

Två vita viner från Galicien, ett av druvsorten Godello – en druva som börjar ta sin förtjänade plats i vinvärlden – och ett vitt vin från distrikten Ribeiro, producerat av en liten “colleteiro” (en odlare som själv skördar och producerar sina druvor). I blandningen används främst druvsorten Treixadura.

För att fira solnedgången rekommenderas en Cava Rosé med fina bubblor och en behaglig doft av jordgubbar och röda bär.”

ENO-028

Erbjudandet består av en låda med 3 flaskor Två vita viner från Galizien och en Cava Rosè från Penedes.

Tamborra Godello

Godello är en vit druvsort som är framstående i produktionen av vita viner, inklusive Tambora GodelloDenna inhemska druva från Galicien kännetecknas av sina små, tunnskaliga druvor och förmågan att producera fräscha och aromatiska viner

4 Ferrados Colleteiro

En Colleiteiro är en unik figur på den iberiska halvön, erkänd av Xunta de Galicia. Efter 34 år sedan dess skapande har den exakt samma egenskaper: en förespråkare för inhemska druvsorter, med en begränsad skörd och produktion av vin enbart från egen skörd.

I Ribeiro, den äldsta ursprungsbeteckningen i Galicien och en av de mest historiska vinregionerna i hela Europa, kallas denna figur för Colleiteiro.

Cava Rose Rabellant i Vidal

Du kommer att falla för förförelsen av dess bubblor, en fängslande blandning av Trepat och Garnacha Negra, med en lagringstid på 18 månader för att nå sin fulla glans. Varje klunk är en explosion av friskhet och elegans, med dofter och smaker som tar dig till en trädgård av röda frukter och delikata blommiga noter

product-image

ENO-028

693kr Inklusive moms

*Fraktkostnad tillkommer beroende på antal lådor